Un angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a fost găsit fără suflare în noaptea de 28 noiembrie în centrul Capitalei, în apropiere de Palatul Național „Nicolae Sulac”. Deocamdată nu se cunoaște cauza decesului. 

Oamenii legii spun că au fost alertați în jurul orei 21:23. O persoană a declarat că pe strada Pușkin, în apropiere de Palatul Național „Nicole Sulac”, la sol stă un bărbat fără suflare.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 47 de ani, angajat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) din cadrul MAI.

La examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate pe suprafața corpului. Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, unde urmează a fi stabilită cauza decesului.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!