Ion Chicu despre când ar putea ajunge primele vaccinuri anti-COVID-19 în Republica Moldova și dacă Dodon a testat Sputnik V

30 noiembrie 2020, ora 22:16

Prim-ministrul Ion Chicu spuen că vaccinurile anti-COVID-19 ar putea ajunge în Republica Moldova nu înainte de Paști, întrucât încă nu sunt produse. De asemenea acesta a spus că s-a adresat mai multor țări pentru procurarea acestora, înclusiv rușilor.

„Sunt vreo opt vaccinuri de la diferiți producători, ruși, chinezi, americani. Republica Moldova stă cumincior în rând la toate. Și la ruși ne-am adresat și la mecanismul global de livrare. Nu am comandat nimic. Încă nu se poate face acest lucru. În producere nu e nimic încă”, a menționat Chicu în timpul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Tot în timpul emisiunii acesta a menționat că vaccinurile vor ajunge în Republica Molodva în primăvară: „Realist vorbind, mai degrabă de Paști nu vom avea vaccin nici noi și nici restul lumii”, a mai adăugat acesta

Întrebat dacă Igor Dodon a testat, totuși, vaccinul Sputnik V acesta a menționat: „Eu nu știu ce testează dumnealui și nici ce administrează”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram