Prim-ministrul Ion Chicu spune că nu regretă că a organizat nunta Fiului său în plină pandemie, iar unicul regret pe care îl are este că a lăsat oamenii să interpreteze cum doresc acest eveniment. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Da simt vină morală pentru că, probabil, organizând acest eveniment v-am lăsat să interpretați cum doriți și au fost făcute speculații la acest capitol. Acest lucru deja a servit ca un exemplu rău. Asta regret. Eu nu am făcut ceremonii faste și nu vreau să mă justific. Rămâne pe conștiința celor care au speculat pe acest eveniment”, a menționat Chicu în timpul emisiunii.

De asemenea, acesta a vorbit și despre faptul dacă au fost sau nu aplicate amenzi pentru întrunirile politice sau manifestații în masă, unde au participat mai mult de 50 de oameni: „Guvernul a intervenit în măsura posibilităților disponibile. Atunci când am început cu amenzile, repede s-au dus la Curtea Constituțională, am început să achităm îndemnizațiile, repede au început problemele. Noi contăm în continuare pe conștientizare”, a adăugat acesta.

În același timp, prim-ministrul a spus că MAI a aplicat mai multe amezi.

Amintim că, Ion Chicu a fost dur criticat pe rețelele sociale în vara acestui an după ce a organizat nunta fiului său în plină pandemie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!