/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Prim-ministrul Ion Chicu despre unicul regret în legătură cu nunta fiului său: „V-am lăsat să interpretați cum doriți”

missing
30 noiembrie 2020, ora 22:00

Prim-ministrul Ion Chicu spune că nu regretă că a organizat nunta Fiului său în plină pandemie, iar unicul regret pe care îl are este că a lăsat oamenii să interpreteze cum doresc acest eveniment. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Da simt vină morală pentru că, probabil, organizând acest eveniment v-am lăsat să interpretați cum doriți și au fost făcute speculații la acest capitol. Acest lucru deja a servit ca un exemplu rău. Asta regret. Eu nu am făcut ceremonii faste și nu vreau să mă justific. Rămâne pe conștiința celor care au speculat pe acest eveniment”, a menționat Chicu în timpul emisiunii.

De asemenea, acesta a vorbit și despre faptul dacă au fost sau nu aplicate amenzi pentru întrunirile politice sau manifestații în masă, unde au participat mai mult de 50 de oameni: „Guvernul a intervenit în măsura posibilităților disponibile. Atunci când am început cu amenzile, repede s-au dus la Curtea Constituțională, am început să achităm îndemnizațiile, repede au început problemele. Noi contăm în continuare pe conștientizare”, a adăugat acesta.

În același timp, prim-ministrul a spus că MAI a aplicat mai multe amezi.

Amintim că, Ion Chicu a fost dur criticat pe rețelele sociale în vara acestui an după ce a organizat nunta fiului său în plină pandemie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram