Patru operatori de transport s-au ales cu amenzi de 32 de mii de lei pentru că au ignorat prevederile stabilite de Codul Transporturilor Rutiere, în perioada 23 – 29 noiembrie, în urma unor controale efectuate de către Agenţia Naţională Transport Auto (ANTA), în mai multe regiuni ale țării și pe traseele de legătură cu punctele de traversare a frontierei de stat Leușeni, Costești și Giurgiulești.

Astfel, în perioada vizată Au fost aplicate sancțiuni prin întocmirea a 104 procese verbale contravenționale pentru încălcarea normelor de efectuare a transportului rutier de persoane, mărfuri și colete.

Pentru 54 de conducători auto a fost aplicată și măsura de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului rutier prin retinerea plăcutelor cu numărul de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!