/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

S-au ales cu amenzi de 32 de mii de lei. Patru operatori de transport, în vizorul ANTA

missing
30 noiembrie 2020, ora 11:00

Patru operatori de transport s-au ales cu amenzi de 32 de mii de lei pentru că au ignorat prevederile stabilite de Codul Transporturilor Rutiere, în perioada 23 – 29 noiembrie, în urma unor controale efectuate de către Agenţia Naţională Transport Auto (ANTA), în mai multe regiuni ale țării și pe traseele de legătură cu punctele de traversare a frontierei de stat Leușeni, Costești și Giurgiulești.

Astfel, în perioada vizată Au fost aplicate sancțiuni prin întocmirea a 104 procese verbale contravenționale pentru încălcarea normelor de efectuare a transportului rutier de persoane, mărfuri și colete.

Pentru 54 de conducători auto a fost aplicată și măsura de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului rutier prin retinerea plăcutelor cu numărul de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram