Prim-ministrul Ion Chicu spune că va accepta invitația Maiei Sandu pentru o întrevedere oficială. Aceasta, după ce astăzi, 30 noiembrie, președinta aleasă Maia Sandu a spus în cadrul unei conferințe de presă că actualul Guvern trebuie să-și dea demisia pentru a putea fi convocate alegeri parlamentare anticipate și că își dorește o întrevedere cu prim-ministrul actual.

„Nu am primit o invitație oficială, decât invitația publică de la conferința de astăzi, cred că urmează. Intuiesc că acum agenda ei este foarte încărcată, formează echipa. Eu am spus de fiecare dată că succesul în soluționarea problemelor constă în comunicare și colaborarea între instituțiile statului”, a menționat Chicu în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Totodată, acesta a menționat că poate discuta cu orice cetățean al Republicii Moldova în orice moment, inclusiv cu președintele ales: „Pentru invitația care a fost lansată intuiesc că este și o agendă a discuțiilor, de aceea totul depinde de ce o să fie subiectul discuției”, a conchis Chicu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!