/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Ion Chicu, după ședința de lucru cu Igor Dodon și Zinaida Greceanîi: „Locuri în spitale nu-s. Nu mai sunt resurse umane”

missing
30 noiembrie 2020, ora 09:10

Prim-ministrul R. Moldova, Ion Chicu a făcut declarații de presă după ședința de lucru cu președinta Parlamentului R. Moldova, Zinaida Greceanîi și cu președintele în exercițiu, Igor Dodon.

Ion Chicu, prim-ministru:Astăzi la 17:00 vom convoca ședința Guvernului pentru a examina proiectul politici bugetar fiscale 2021 și cele trei proiecte ale bugetelor anuale. Astăzi le vom examina ca să le remitem Parlamentului. Guvernul actual nu renunță la investiții masive în infrastructură, acesta este acel motor care a ținut pe linia de plutire. Acest buget care vine cu majorări în sectorul bugetar trebuie susținut. Locuri în spitale practic nu-s. Săptămâna aceasta vom majora locurile în spitale. Putem identifica paturi și echipament, dar oameni nu avem, noi am apelat și la rezidenți și la studenții de la medicină. Îndemn cetățenii să poarte mănuși și să respecte regulile epidemiologice. Capacitățile sistemului medical sunt la limită, nu mai sunt resurse umane. În luna noiembrie s-au achitat toate pensiile și salariile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram