/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

/VIDEO/ Prioritățile lui Codreanu. Constantin Codreanu aspiră la un nou mandat de parlamentar în Camera Deputaților

missing
30 noiembrie 2020, ora 21:16

Cu o echipă puternică și experimentată în spate, dar și cu priorități strategice pentru Republica Moldova, Constantin Codreanu aspiră la un nou mandat de parlamentar în Camera Deputaților. În condițiile în care alegerile parlamentare vor avea în acest weekend, politicianul a prezentat, pe puncte, obiectivele pe care vrea să realizeze în următorul său mandat, în interesul persoanelor care locuiesc în Republica Moldova.

CONSTANTIN CODREANU, CANDIDAT LA FUNCȚIA DE DEPUTAT ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI: „Cele mai importante fiind: reconstrucția podurilor de peste Prut, distruse de sovietici, crearea spațiului informațional comun, crearea ministerului pentru relația cu Republica Moldova, care sa preia departamentul și să aibă un buget semnificativ pentru a implementa proiecte in Republica Moldova.”

Constantin Codreanu se bucura de susținerea unei echipe profesioniste, cu nume sonore, atât în Republica Moldova, cât și în România. Printre ei este și europarlamentarul Eugen Tomac, care deschide lista la București pentru Camera Deputaților.

EUGEN TOMAC, EUROPARLAMENTAR, PREȘEDINTE PMP: „Mă bucur că prietenul și colegul meu a acceptat această provocare, Constantin Codreanu, și în stilul lui destul de rezervat a intrat în politică. Este un om politic nou, președintele comisiei pentru comunitățile românești din afara granițelor țării.”

Echipa care-l sprijină pe Constantin Codreanu și-a prezentat angajamentele și pe segmentul educație.

LORETA HANDRABURA, FOSTĂ MINISTRĂ A EDUCAȚIEI, CANDIDATĂ LA FUNCȚIA DE DEPUTATĂ ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI: „Depolitizarea învățământului, elaborarea unor politici eficiente în ceea ce privește diminuarea abandonului școlar promovarea coerenta a educației incluzive, a educației antreprenoriale.”

Datorită implicării Partidului Mișcarea Populară, al cărui președinte de onoare este Traian Băsescu, de-a lungul anilor Republica Moldova a beneficiat de susținere necondiționată din partea României.

ANA GUȚU, SECRETARĂ DE STAT, DRR: „Reparația grădinițelor, a școlilor, construcția și dotarea centrelor de sănătate, în diferite localități ale Republicii Moldova. Să nu uităm că, în plină pandemie, România a venit cu ajutor de 3,5 mil de euro pentru a susține criza sanitară din Republica Moldova.”

Pentru cetățenii romani din Republica Moldova, votarea va dura timp de două zile. Pe data de 5 și 6 decembrie, la cele 30 de secții deschise în dreapta Prutului.

CONSTANTIN CODREANU, CANDIDAT LA FUNCȚIA DE DEPUTAT ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI: „Votați PMP, votați echipa lui Traian Băsescu, pentru ca împreună sa refacem România Mare. Votați echipa 2 din buletinul de vot. Este simplu de reținut – 2 de la victorie (V).”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram