/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Cum arată Pomul de Crăciun din scuarul Catedralei. Inaugurarea sărbătorilor de iarnă, desfășurată în această seară 

missing
01 decembrie 2020, ora 09:54

Magia sărbătorilor din acest an va fi diferită, așa cum nu a mai fost vreodată. Fără târguri, fără iarmaroace, dar cu anumite restricții impuse de pandemie. Totuși, în centrul Capitalei, în scuarul Catedralei, a fost amenajat Pomul de Crăciun, iar în această seară va fi inaugurarea oficială. 

Mai mult, în acest an, în toate sectoarele Capitalei vor fi amenajate diferite decorațiuni și vor fi împodobiți brazi, a anunțat primarul Capitalei, Ion Ceban.

Foto: Iv Ceban/facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram