/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Ziua Națională a României, marcată la Chișinău cu un marș tricolor

missing
01 decembrie 2020, ora 12:05

Ziua Națională a României este marcată la Chișinău cu un Marș Tricolor. Manifestanţii au pornit în marş din faţa Liceului Teoretic Român-Francez „Gheorghe Asachi” din Capitală şi au întins un tricolor de 102 metri lungime, simbolizând astfel împlinirea a 102 ani de la Marea Unire din 1918.

Dintre politicieni, la eveniment au participat liderul PL, Dorin Chirtoacă și președintele Asociației „Unirea ODIP”, Vlad Bilețchi.

Foto: tv8.md

În cadrul marşului, participanţii vor merge la principalele obiective de stat din centrul Chişinăului şi va puncta câteva dintre numeroasele investiții şi ajutoare frăţeşti oferite de România şi Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram