Update 10:30 // Incendiul din sectorul Rîșcani al Capitalei a fost localizat la ora 10:07. Deocamdată, circumstanțele și cauza incendiului nu au fost stabilite. 

La fața locului, pentru localizarea incendiului, au fost intervenit patru echipaje de intervenție. Pompierii au stabilit flăcările au cuprins acoperișul unei case de locuit.

Din fericire, nu au fost raportate victime.

Potrivit primelor informații, incendiul a afectat o construcție auxiliară din preajmă, dar și acoperișul casei în proporție de 40%.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 9:26.

***

Incendiu în sectorul Rîșcani al Capitalei. O casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări, iar un fum dens s-a ridicat deasupra orașului. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri.

Potrivit IGSU, nicio persoană nu a avut de suferit în urma incendiului. Pompierii încă luptă cu flăcările.

Foto: dse.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!