/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO FOTO/ Update. Incendiul din sectorul Rîșcani, localizat. Patru echipaje de pompieri au luptat cu flăcările puternice 

missing
01 decembrie 2020, ora 10:33

Update 10:30 // Incendiul din sectorul Rîșcani al Capitalei a fost localizat la ora 10:07. Deocamdată, circumstanțele și cauza incendiului nu au fost stabilite. 

La fața locului, pentru localizarea incendiului, au fost intervenit patru echipaje de intervenție. Pompierii au stabilit flăcările au cuprins acoperișul unei case de locuit.

Din fericire, nu au fost raportate victime.

Potrivit primelor informații, incendiul a afectat o construcție auxiliară din preajmă, dar și acoperișul casei în proporție de 40%.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 9:26.

***

Incendiu în sectorul Rîșcani al Capitalei. O casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări, iar un fum dens s-a ridicat deasupra orașului. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri.

Potrivit IGSU, nicio persoană nu a avut de suferit în urma incendiului. Pompierii încă luptă cu flăcările.

Foto: dse.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram