/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Agricultorii protestează la Guvern și cer discuții privind politica bugetar fiscală. „Nu majorare TVA pentru produse agricole” 

missing
02 decembrie 2020, ora 11:48

Fermierii au ieșit din nou în stradă și spun că „doar cu promisiuni nu te poți hrăni”. Agricultorii cer despăgubiri pentru culturile din grupa a doua, adică porumbul și floarea-soarelui, pentru că nu au fost până acum n-au primit niciun bănuț.

Mai mult, protestatarii cer să nu fie majorat TVA-ul pentru produsele agricole. Totodată, agricultorii spun că nu au susținere din partea autorităților.

Fermierii cer discuții cu fracțiunile parlamentare și membrii Comisiei Agricultură, pentru că deja de la Guvern nu mai așteaptă soluții. Discuții să fie axate pe politica bugetar fiscală, care prevede modificarea TVA-ului pentru produsele agricole.

În fața Guvernului protestează agricultori din Ialoveni, Cantemir, Cahul, Hâncești, Telenești, Leova, dar și alte localități din Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram