Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

social

/VIDEO/ „Vânătoarea” șoferilor cu încălcări. Peste 250 de mii de încălcări, identificate în trafic, au fost validate ulterior

02 decembrie 2020, ora 23:09
Distribuie:

Un șofer care circula cu o mașină ce era dată în căutare a rămas fără ea! Acesta a fost prins, din întâmplare, în timpul unor filtre organizate astăzi pe străzile din capitală. Inspectorii de patrulare au oprit conducătorii auto, pentru a-i depista pe care nu-și achită amenzile pentru încălcările rutiere.

„Nu știu cum mașina este anunțată in căutare și de ce. Mașina este sub sechestru, cum sunt și alte bunuri. Este vorba de un scandal.”

Șoferul din imagini a fost înlăturat de la volan, iar mașina acestuia urma să fie ridicată și dusă la parcarea specială, până la stabilirea tuturor detaliilor.

„Așa o surpriză frumoasă, băieții m-au oprit pentru verificare, ca să vadă dacă mașina nu are nicio încălcare.”

Mai multe mașini ale poliției au creat un adevărat filtru în preajma Aeroportului Chișinău. Echipajele erau dislocate pe ambele părți ale străzii, astfel că mulți dintre cei care circulau pe acolo erau opriți pentru a fi verificați. La un moment dat, lângă laboratorul mobil se formaseră cozi. (762_4900_01 – rânduri) După ce mașinile le erau verificate în baza de date, șoferii aflau despre încălcările din trafic.

Alții, care nu aveau nicio încălcare, și-au continuat drumul. În schimb, le-au recomandat conducătorilor auto, care obișnuiesc să mai încalce regulamentul, în primul rând, să nu depășească viteza.

IGOR POSTU, ȘEF SECȚIE MONITORIZARE, INSP: Efectuăm mai multe verificări ale conducătorilor mijloacelor de transport, nu doar la numărul de contravenții, dar și la cum sunt echipe pentru iarnă. Scopul acțiunii este de a aduce la cunoștința tuturor șoferilor că depășirea limitei de viteză sau alte încălcări pot provoca consecințe.”

De la începutul anului, peste 250 de mii de încălcări identificate în trafic, au fost validate ulterior. Cea mai des abaterea depistată este încălcarea regimului de viteză.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram