Terenul fostului Stadion Republican a fost întors în proprietatea statului, fiind anulată legea din 2018 privind transmiterea cu titlu oneros. Totul se întâmplă a o zi după anunțul lui Ilan Șor, liderul Praidului lui Șor, privind transformarea fostului Stadion Republican într-un parc cultural modern.

„Astăzi, terenul fostului Stadion Republican a fost întors în proprietatea statului. Legea din 2018 care prevedea transmiterea cu titlu oneros a acestui bun imobil a fost anulată, iar bunul imobil a revenit în proprietatea statului”, a anunțat socialistul Grigore Novac pe Facebook.

Despre întoarcerea terenului fostului Stadion Republican în proprietatea statului s-a lăudat și Șor, cu puțin timp în urmă. 

Dar ieri, anunța despre proiectul său grandios. „Vom transforma Stadionul Republican, care este acum distrus, dintr-o rușine națională în mândrie națională. Și va deveni cartea de vizită a Moldovei. Acesta va fi cel mai modern parc cultural și de odihnă, pe care îl vor invidia chiar și cei mai pretențioși europeni! Deocamdată este doar un proiect, dar noi insistăm să ni se ofere posibilitatea să-l realizăm. Visurile trebuie să se îndeplinească”, a scris ieri Șor pe Facebook.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!