/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ După ce s-a lăudat Șor că Stadionul Republican va deveni un parc modern, socialiștii anunță întoarcerea terenului în proprietatea statului

missing
03 decembrie 2020, ora 17:22

Terenul fostului Stadion Republican a fost întors în proprietatea statului, fiind anulată legea din 2018 privind transmiterea cu titlu oneros. Totul se întâmplă a o zi după anunțul lui Ilan Șor, liderul Praidului lui Șor, privind transformarea fostului Stadion Republican într-un parc cultural modern.

„Astăzi, terenul fostului Stadion Republican a fost întors în proprietatea statului. Legea din 2018 care prevedea transmiterea cu titlu oneros a acestui bun imobil a fost anulată, iar bunul imobil a revenit în proprietatea statului”, a anunțat socialistul Grigore Novac pe Facebook.

Despre întoarcerea terenului fostului Stadion Republican în proprietatea statului s-a lăudat și Șor, cu puțin timp în urmă. 

Dar ieri, anunța despre proiectul său grandios. „Vom transforma Stadionul Republican, care este acum distrus, dintr-o rușine națională în mândrie națională. Și va deveni cartea de vizită a Moldovei. Acesta va fi cel mai modern parc cultural și de odihnă, pe care îl vor invidia chiar și cei mai pretențioși europeni! Deocamdată este doar un proiect, dar noi insistăm să ni se ofere posibilitatea să-l realizăm. Visurile trebuie să se îndeplinească”, a scris ieri Șor pe Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram