După ce a fost reluată ședința Parlamentului, între deputați s-a iscat o nouă ceartă. În timp ce vicepreședintele Parlamentului conducea ședința, deputații PAS și Platforma DA protestau scandând: Rușine. În timp ce, deputații PSRM și Șor au început a vota în prima lectură proiectele privind politica bugetar fiscală, deputații PAS și Platforma DA au încercat să blocheze microfonul și tribuna și între ei s-a iscat o ceartă cu îmbrânceli.

Potrivit deputatului PAS, Dumitru Alaiba, în altercații s-au rupt două microfoane şi s-a stricat un pahar.

„Când ei merg ca tancul cu grave încălcări de proceduri şi insistă să voteze legi pentru hoți, trebuie să întreprindem orice metodă pentru a le da de înțeles că aşa nu merge. Am oprit a treia oară un vot hoțesc. Am fost nevoiți să îi blocăm şi nu ne vom opri. Dodon, opreşte-te. Nu ai învățat nimic din votul oamenilor”, a scris Alaiba pe pagina sa de Facebook.

În altercații s-au rupt două microfoane şi s-a stricat un pahar. Când ei merg ca tancul cu grave încălcări de proceduri…

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!