/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Noi îmbrânceli în plenul Parlamentului. Deputat PAS: „S-au rupt două microfoane şi s-a stricat un pahar”

missing
03 decembrie 2020, ora 14:09

După ce a fost reluată ședința Parlamentului, între deputați s-a iscat o nouă ceartă. În timp ce vicepreședintele Parlamentului conducea ședința, deputații PAS și Platforma DA protestau scandând: Rușine. În timp ce, deputații PSRM și Șor au început a vota în prima lectură proiectele privind politica bugetar fiscală, deputații PAS și Platforma DA au încercat să blocheze microfonul și tribuna și între ei s-a iscat o ceartă cu îmbrânceli.

Potrivit deputatului PAS, Dumitru Alaiba, în altercații s-au rupt două microfoane şi s-a stricat un pahar.

„Când ei merg ca tancul cu grave încălcări de proceduri şi insistă să voteze legi pentru hoți, trebuie să întreprindem orice metodă pentru a le da de înțeles că aşa nu merge. Am oprit a treia oară un vot hoțesc. Am fost nevoiți să îi blocăm şi nu ne vom opri. Dodon, opreşte-te. Nu ai învățat nimic din votul oamenilor”, a scris Alaiba pe pagina sa de Facebook.

În altercații s-au rupt două microfoane şi s-a stricat un pahar. Când ei merg ca tancul cu grave încălcări de proceduri…

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram