/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Ce spune Ilan Șor despre afirmațiile că Partidul Șor ar face parte dintr-o coaliție cu PSRM

missing
04 decembrie 2020, ora 15:21

După ce la 3 decembrie deputații partidului Șor au votat alături de PSRM mai multe proiecte de legi, Ilan Șor neagă că Partidul „ȘOR” ar face parte dintr-o coaliție nedeclarată cu PSRM. Potrivit lui, singura soluție în actuala criză politică din Republica Moldova sunt alegerile parlamentare anticipate. Declarațiile au fost într-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook.

„Sunt convins și consider că singura soluție de ieșire din actuala situație sunt alegerile parlamentare anticipate. Să facem acest lucru însă civilizat, la masa de negocieri, să fixăm o dată și să urmăm acest parcurs”, a menționat Șor.

Cu referire la o posibilă coaliție dintre deputații partidului ȘOR și cei din „Pentru Moldova” cu PSRM, acesta a negat și a declarat formațiunea sa nu intenționează facă alianțe nici cu partide de dreapta, nici cu cele de stânga. Totodată, acesta a menționat că deputații Șor și „Pentru Moldova” vor vota legile necesare țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram