După ce la 3 decembrie deputații partidului Șor au votat alături de PSRM mai multe proiecte de legi, Ilan Șor neagă că Partidul „ȘOR” ar face parte dintr-o coaliție nedeclarată cu PSRM. Potrivit lui, singura soluție în actuala criză politică din Republica Moldova sunt alegerile parlamentare anticipate. Declarațiile au fost într-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook.

„Sunt convins și consider că singura soluție de ieșire din actuala situație sunt alegerile parlamentare anticipate. Să facem acest lucru însă civilizat, la masa de negocieri, să fixăm o dată și să urmăm acest parcurs”, a menționat Șor.

Cu referire la o posibilă coaliție dintre deputații partidului ȘOR și cei din „Pentru Moldova” cu PSRM, acesta a negat și a declarat formațiunea sa nu intenționează facă alianțe nici cu partide de dreapta, nici cu cele de stânga. Totodată, acesta a menționat că deputații Șor și „Pentru Moldova” vor vota legile necesare țării.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!