Sistemul medical a mai pierdut un lucrător medical. Medicul ortoped-traumatolog al Spitalului de Traumatologie și Ortopedie Valerian Colesnic a pierdut lupta cu noul coronavirus. Vestea tristă a fost adusă de către angajații instituției medicale. 

„În aceste momente de cumplită încercare și suferință pentru întreaga familie, pentru rude și cei care l-au cunoscut și prețuit, în numele colegilor din Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie, transmitem sincere condoleanțe și aducem un ultim omagiu. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i așeze sufletul bun în rândul celor drepți”, se arată într-un comunicat al instituției medicale.

Până în prezent, 57 de lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19. Bilanțul persoanelor care au pierdut lupta cu noul coronavirus în R. Moldova a ajuns la 2 363, iar bilanțul celor infectați a ajuns la 112 307.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!