/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Toate au rămas desfigurate și au dureri insuportabile. Cum ar fi reușit un doctor din R. Moldova să mutileze zeci de femei în București

missing
04 decembrie 2020, ora 15:28

Un nou caz Matteo Politti! O femeie originară din Republica Moldova ar fi pretins că e medic şi ar fi făcut proceduri de chirurgie estetică fără drept chiar în București. Svetlana Serghei a fost reclamată de zeci de femei care au plătit sute de euro pentru proceduri care le-au desfigurat, scrie digi24.ro.

Svetlana Serghei sau Doctor Lana, cum se prezenta pe rețelele de socializare, unde își găsea cele mai multe cliente, nu ar avea drept de liberă practică în România. Asta nu ar fi împiedicat-o, spun polițiștii, să facă zeci de intervenții estetice.

Femeia care s-a dat drept medic ar fi închiriat spații pentru a deschide mai multe cabinete unde și-ar fi primit pacienții pentru diferite intervenții estetice, chiar dacă nu avea niciun fel de pregătire în domeniu.

Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: Un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și exercitare a unei profesii fără drept.

De altfel, pagina de Facebook a așa-zisului doctor abundă în postări cu filmări din timpul intervențiilor sau cu fotografii în care apar buze mărite până la dimensiuni nenaturale, rinoplastii și lifting facial – în urma cărora multe femei spun că suferă dureri atroce.

Așa-zisa doctoriță nu s-ar fi oprit nici de la proceduri stomatologice, precum cele de albire a dinților. Iar prețurile ajungeau la câteva sute de euro în cazul procedurilor mai complicate.

Cel puțin 50 de femei au depus plângere și au creat un grup pe Facebook. Specialiștii atrag atenția că și o procedură minim invazivă, dacă nu este făcută de un specialist adevărat, poate duce, în cel mai negru scenariu, la deces.

Continuarea o găsiți aici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram