Fracțiunea Platforma DA tot nu va participa la ședința Parlamentului de pe 4 decembrie. Despre aceasta a anunțat deputatul Alexandru Slusari într-un briefing de presă în Legislativ.  

„După abuzuri grave, azi urmează să fie operate mai multe modificări în comisii. Disproporțional trei vor fi conduse de reprezentanții Partidului „Șor”. Noi nu vrem să participăm la ședința care legitimează nunta. Probabil că prima noapte oficială trebuie să rămână în intimitate. Să vadă toată țara, cât de jos a căzut Partidul Socialiștilor. Doar alegerile anticipate pot soluționa problema. Cu certitudine, alegerile sunt unica șansă de a pune capăt acestui dezmăț. Suntem gata cu orice fracțiune să discutăm despre alegerile anticipate. Transmitem un semnal, urmăriți cine și ce face în acest Parlament. Iată poziția noastră clară”, a spus Alexandru Slusari.

Ședința de pe 4 decembrie a Parlamentului va fi boicotată și de către alte două fracțiuni. Este vorba despre Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și Partidul Democrat (PD).

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!