/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Platforma DA tot nu va participa la ședința Parlamentului

missing
04 decembrie 2020, ora 15:10

Fracțiunea Platforma DA tot nu va participa la ședința Parlamentului de pe 4 decembrie. Despre aceasta a anunțat deputatul Alexandru Slusari într-un briefing de presă în Legislativ.  

„După abuzuri grave, azi urmează să fie operate mai multe modificări în comisii. Disproporțional trei vor fi conduse de reprezentanții Partidului „Șor”. Noi nu vrem să participăm la ședința care legitimează nunta. Probabil că prima noapte oficială trebuie să rămână în intimitate. Să vadă toată țara, cât de jos a căzut Partidul Socialiștilor. Doar alegerile anticipate pot soluționa problema. Cu certitudine, alegerile sunt unica șansă de a pune capăt acestui dezmăț. Suntem gata cu orice fracțiune să discutăm despre alegerile anticipate. Transmitem un semnal, urmăriți cine și ce face în acest Parlament. Iată poziția noastră clară”, a spus Alexandru Slusari.

Ședința de pe 4 decembrie a Parlamentului va fi boicotată și de către alte două fracțiuni. Este vorba despre Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și Partidul Democrat (PD).

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram