/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Prejudiciu de aproape 60 de mii de lei după îmbrâncelile de ieri din plenul Parlamentului 

missing
04 decembrie 2020, ora 20:20

Ședința de ieri a Parlamentului, la care au avut loc huiduieli și îmbrânceli, s-a soldat cu pagube de până la 60 de mii. Despre aceasta a anunțat astăzi în debutul ședinței plenare secretarul general al Parlamentului. În acest sens, președinta Legislativului, Zinaida Greceanîi, a solicitat să fie inițiată o procedură pentru identificarea persoanelor care se fac responsabile de pagubele înregistrate.

ZINAIDA GRECEANÎI, PREȘEDINTA PARLAMENTULUI: Nu știu, de ciudă că nu eram eu… mi-au rupt și microfonul președintelui. Rog Secretariatul să facă anunț, dacă a fost prejudiciu… vă rog”.

„Conform evaluării preliminare, avem produse cu defect total în valoare de 16 mii de lei și cu defect parțial de 46 mii lei, în total, 50-60 de mii de lei”.

ZINAIDA GRECEANÎI, PREȘEDINTA PARLAMENTULUI: Rog Secretariatul și Direcția juridică să inițiați procedura de cine se face vinovat de deteriorarea bunurilor Parlamentului”.

Amintim că, ieri, plenul Parlamentului a arătat ca un ring de box. Deputații de la guvernare și cei din opoziție s-au îmbrâncit, iar cea mai fierbinte scenă s-a dat chiar în prezidiu, în momentul în care deputatul Vlad Batrîncea, rămas în locul speakerului, încerca să anunțe că proiectul de lege privind politica bugetar fiscală a fost aprobat în prima lectură. În timpul îmbrâncelilor, două microfoane au fost rupte și a fost spart un pahar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram