/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ PDM îndeamnă cetățenii să iasă la protestul anunțat de către președinta aleasă: „Dacă nu vreți hoți la guvernare, ieșiți la protest”

missing
05 decembrie 2020, ora 12:14

Liderul PDM, Pavel Filip a venit cu un îndemn către susținătorii partidului să iasă la protestul anunțat de către președinta aleasă, Maia Sandu. Potrivit lui Filip, decizia a fost luată în cadrul Biroului Executiv a Partidului Democrat din Moldova (PDM).

Potrivit liderului democrat, în ultimele zile am asistat la un dezmăț total în Parlamentul Republicii Moldova.

Pavel Filip, lider PDM:PDM consideră că în ultimele zile am asistat la un dezmăț total în Parlamentul R. Moldova. A apărut o creatură care a adus hoții de miliarde la guvernare. E o sfidare să-i aduci la guvernare pe cei care au furat această țară. În doua două zile, această coaliție a reușit să strice relațiile cu doi partenerii strategici SUA și UE. Nu pentru asta am muncit noi până acum ca să vedem țara îngenunchiată. Nu știm ce concluzii au făcut socialiștii în urma rezultatelor la alegerile prezidențiale. Votul trebuie apărat. Dragi membri și susținător ai PD, vă îndemnam să ieșim duminică în PMAN să apărăm votul celor care vor o altă politică. Dacă nu vreți hoți la guvernare, vă îndemnăm să ieșiți la protest.”

Duminică, 6 decembrie, în PMAN, la ora 11:00, va fi organizat un protest de către președinta aleasă, Maia Sandu, după ce în Parlament, în mare grabă, pe fundalul protestelor, îmbrâncelilor și strigătelor au fost votate proiectul legii bugetului, politica fiscală și trecerea SIS-ului în subordinea Parlamentului. inițiativele legislative au fost votate și după ce mai multe fracțiuni le-au criticat și au cerut să fie excluse aceste subiecte de pe ordinea de zi, pentru a fi rectificate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram