/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Și Pro Moldova își cheamă susținătorii la protestul anunțat de Maia Sandu: „Să-i arătăm acestui individ că putem fi uniți”

missing
05 decembrie 2020, ora 15:15

Liderul grupului „Pro Moldova”, Andrian Candu, a anunțat într-un briefing de presă că partidul pe care îl conduce se va alătura protestului din PMAN de duminică, 6 decembrie, inițiat de către președinta aleasă, Maia Sandu. Deputatul și-a îndemnat susținătorii să se alăture manifestațiilor din PMAN.

Deputatul a îndemnat cetățenii care intenționează să se alăture acțiunii de protest, să respecte măsurile de protecție în contextul pandemiei.

Andrian Candu, lider Pro Moldova:Stabilitatea de care vorbea Dodon a însemnat două Guverne într-un an. Majoritatea cetățenilor au ales schimbarea, astfel, noi toți să-i arătăm lui Dodon că trebuie să plece. Dodon vrea să se răzbune că a pierdut fotoliu său de șef și că trebuie să-și strângă bagajele și să plece de la Condrița. Zilele trecute, el disperat de putere cu acoliții săi din Parlament a încălcat legea și Constituția acestei țări. Dodon a arătat că pot fi încălcate înțelegerile cu partenerii strategici. Este important ca noi toți, chiar dacă avem viziuni politice politice, trebuie să ieșim mâine la protest și să-i amintim acestui individ că pe 15 noiembrie întreaga țara i-a cerut să plece. Vă îndemn pe toți să ieșim la protest ca să-i arătăm că putem fi uniți. Să fim prudenți, să purtăm mască. Să demonstrăm că în contextul pandemiei, noi știm să fim responsabili și să ne apărăm drepturile.”

Anterior, Pavel Filip și Renato Usatîi au declarat că vor participa la protest.

Duminică, 6 decembrie, în PMAN, la ora 11:00, va fi organizat un protest de către președinta aleasă, Maia Sandu, după ce în Parlament, în mare grabă, pe fundalul protestelor, îmbrâncelilor și strigătelor au fost votate proiectul legii bugetului, politica fiscală și trecerea SIS-ului în subordinea Parlamentului. inițiativele legislative au fost votate și după ce mai multe fracțiuni le-au criticat și au cerut să fie excluse aceste subiecte de pe ordinea de zi, pentru a fi rectificate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram