/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Moldovenii din Vicenza s-au solidarizat cu protestul din centrul Capitalei. „Ne manifestăm dezacordul față de dezmățul din Parlament”

06 decembrie 2020, ora 16:48

Și moldovenii stabiliți în orașul italian Vicenza s-au alăturat protestului de la Chișinău și au cerut organizarea alegerilor parlamentare anticipate. 

„Ciuma roșie din Parlament nu vor să plece cu binișorul. Am ieșit și noi să ne manifestăm dezacordul față de dezmățul din Parlament și legile votate abuziv”, a declarat un membri al grupului „Vocea Diasporei din Vicenza”.

Cu protestatarii din PMAN s-au solidarizat și diaspora din Irlanda, unde a fost organizat un protest.

Precizăm că în centru Capitalei a fost organizat un protest de amploare. Manifestanții au cerut demisia Guvernului și alegeri parlamentare anticipate. Oamenii au venit cu drapele și pancarte. La finalul manifestației a fost votată o rezoluție prin care s-a cerut și anularea proiectelor de legi votate în ședințele Parlamentului din această săpămână.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram