Și moldovenii stabiliți în orașul italian Vicenza s-au alăturat protestului de la Chișinău și au cerut organizarea alegerilor parlamentare anticipate. 

„Ciuma roșie din Parlament nu vor să plece cu binișorul. Am ieșit și noi să ne manifestăm dezacordul față de dezmățul din Parlament și legile votate abuziv”, a declarat un membri al grupului „Vocea Diasporei din Vicenza”.

Cu protestatarii din PMAN s-au solidarizat și diaspora din Irlanda, unde a fost organizat un protest.

Precizăm că în centru Capitalei a fost organizat un protest de amploare. Manifestanții au cerut demisia Guvernului și alegeri parlamentare anticipate. Oamenii au venit cu drapele și pancarte. La finalul manifestației a fost votată o rezoluție prin care s-a cerut și anularea proiectelor de legi votate în ședințele Parlamentului din această săpămână.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!