Primarul Ion Ceban se arată nemulțimit de faptul că în unele sectoare din Chișinău care au fost amenajate de sărbătoare sunt organizate mini târguri unde se vând mai multe bunuri. Potrivit lui, acest lucru este interzis. Mai mult, acesta a menționat că s-a certat aseară cu vânzătorii de la târg, iar aceștia nu l-au băgat în seamă pentru că ar avea „crâșă”.

„Spre marele regret, fără incidente nu a fost posibil. Pe teritoriul locațiilor amenajate nu trebuie să existe târguri. Ieri m-am pomenit cu un dezastru total. Am văzut o piață mică în Scuarul Catedralei unde se vinde tot ce vreți. Și când i-am întrebat de ce stau acolo, știți ce mi-au răspuns? Eu v-am transmis răspunsul. El are crâșă și, dacă ceva, eu am să am probleme. E regretabil că cineva ne are de proști, eu nu înțeleg cine își permite astfel de lucruri”, a menționat primarul în timpul ședinței.

Mai mult, acesta s-a arătat nemulțumit că a așteptat 20 de minute până a ajuns poliția la fața locului: „Eu vă transmit informația și dvs. dormiți, și pretorii dorm. Am așteptat 20 de minute poliția. Aștept explicații de la pretori”.

Totodată, Ceban a avertizat pretorii că dacă se mai întâmplă așa ceva vor fi dați afară imediat: „Dacă mai apar astfel de situații, veți fi imediat dați afară. Nu știți să administrați sectoarele, afară”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!