/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Ceban, supărat că în Scuarul Catedralei au fost organizate târguri: „Ne au de proști!”

missing
07 decembrie 2020, ora 09:17

Primarul Ion Ceban se arată nemulțimit de faptul că în unele sectoare din Chișinău care au fost amenajate de sărbătoare sunt organizate mini târguri unde se vând mai multe bunuri. Potrivit lui, acest lucru este interzis. Mai mult, acesta a menționat că s-a certat aseară cu vânzătorii de la târg, iar aceștia nu l-au băgat în seamă pentru că ar avea „crâșă”.

„Spre marele regret, fără incidente nu a fost posibil. Pe teritoriul locațiilor amenajate nu trebuie să existe târguri. Ieri m-am pomenit cu un dezastru total. Am văzut o piață mică în Scuarul Catedralei unde se vinde tot ce vreți. Și când i-am întrebat de ce stau acolo, știți ce mi-au răspuns? Eu v-am transmis răspunsul. El are crâșă și, dacă ceva, eu am să am probleme. E regretabil că cineva ne are de proști, eu nu înțeleg cine își permite astfel de lucruri”, a menționat primarul în timpul ședinței.

Mai mult, acesta s-a arătat nemulțumit că a așteptat 20 de minute până a ajuns poliția la fața locului: „Eu vă transmit informația și dvs. dormiți, și pretorii dorm. Am așteptat 20 de minute poliția. Aștept explicații de la pretori”.

Totodată, Ceban a avertizat pretorii că dacă se mai întâmplă așa ceva vor fi dați afară imediat: „Dacă mai apar astfel de situații, veți fi imediat dați afară. Nu știți să administrați sectoarele, afară”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram