/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Platforma Politică Pentru Moldova a anunțat că nu va participa la ședința Parlamentului de astăzi

missing
07 decembrie 2020, ora 09:39

Platforma Politică Pentru Moldova nu va participa la ședința Parlamentară de astăzi, unde va fi dezbătută moțiunea simplă înaintată împotriva ministrului de Interne, Pavel Voicu. Despre aceasta a declarat Ruxanda Glavan în timpul unui briefing de presă.

„În ciuda situației extrem de complicate în care se află acum Republica Moldova, orbservăm că agenda Parlamentului de astăzi nu este formată din subiecte sociale sau economice importante pentru cetățeni, dar mai degrabă din subiecte care se limitează la jocurile politice a doi rivali politici”, a menționat aceasta.

„Astăzi, este examinată doar o simplă moțiune împotriva politicilor unui minister, care nu rezolvă nimic din problemele actuale ale oamenilor și nici măcar nu rezolvă problema demisiei ministrului de interne. Ceea e urmează să se discute astăzi în Parlament nu are nimic în comun cu probleme oamenilor. Noi nu vrem să fim atrași în jocurile politice ale unor partide rivale”, a mai spus aceasta.

De asemenea, aceasta spune că Platforma Politică Pentru Moldova este gata să discute cu toate fracțiunile politice despre subiectul alegerilor parlamentare anticipate.

Amintim că, la ședința Parlamentară de astăzi, 7 decembrie, urmează să se discute moțiunea simplă înaintată împotriva ministrului de interne, Pavel Voicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram