Platforma Politică Pentru Moldova nu va participa la ședința Parlamentară de astăzi, unde va fi dezbătută moțiunea simplă înaintată împotriva ministrului de Interne, Pavel Voicu. Despre aceasta a declarat Ruxanda Glavan în timpul unui briefing de presă.

„În ciuda situației extrem de complicate în care se află acum Republica Moldova, orbservăm că agenda Parlamentului de astăzi nu este formată din subiecte sociale sau economice importante pentru cetățeni, dar mai degrabă din subiecte care se limitează la jocurile politice a doi rivali politici”, a menționat aceasta.

„Astăzi, este examinată doar o simplă moțiune împotriva politicilor unui minister, care nu rezolvă nimic din problemele actuale ale oamenilor și nici măcar nu rezolvă problema demisiei ministrului de interne. Ceea e urmează să se discute astăzi în Parlament nu are nimic în comun cu probleme oamenilor. Noi nu vrem să fim atrași în jocurile politice ale unor partide rivale”, a mai spus aceasta.

De asemenea, aceasta spune că Platforma Politică Pentru Moldova este gata să discute cu toate fracțiunile politice despre subiectul alegerilor parlamentare anticipate.

Amintim că, la ședința Parlamentară de astăzi, 7 decembrie, urmează să se discute moțiunea simplă înaintată împotriva ministrului de interne, Pavel Voicu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!