social

Situația rămâne gravă în Chișinău. Toate paturile din spitale destinate persoanelor infectate cu virusul COVID-19 sunt ocupate

07 decembrie 2020, ora 09:32
Distribuie:

Situația rămâne gravă în Chișinău. Toate paturile din spitale destinate persoanelor infectate cu virusul COVID-19 sunt ocupate. Despre aceasta a declarat Tatiana Bucearschi, șefă a Direcției generale asistență socială și sănătate, în cadrul ședinței Primăriei de astăzi.

„Creșterea continuă, sporesc și numărul cazurilor grave. În Chișinău se menține starea de urgență. În prezent, avem 116 mii cazuri de COVID-19,  49 de mii doar în Chișinău”, a menționat Bucearschi.

Potrivit ei, în momentul de față sunt internați 982 de pacienți în spitalele din Chișinău. Astfel, aproape toate paturile sunt ocupate.

Totodată, Bucearschi a menționat că în spitalele din Chișinău au fost distribuite 7 mii de doze de vaccin antigripal.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram