/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Situația rămâne gravă în Chișinău. Toate paturile din spitale destinate persoanelor infectate cu virusul COVID-19 sunt ocupate

missing
07 decembrie 2020, ora 09:32

Situația rămâne gravă în Chișinău. Toate paturile din spitale destinate persoanelor infectate cu virusul COVID-19 sunt ocupate. Despre aceasta a declarat Tatiana Bucearschi, șefă a Direcției generale asistență socială și sănătate, în cadrul ședinței Primăriei de astăzi.

„Creșterea continuă, sporesc și numărul cazurilor grave. În Chișinău se menține starea de urgență. În prezent, avem 116 mii cazuri de COVID-19,  49 de mii doar în Chișinău”, a menționat Bucearschi.

Potrivit ei, în momentul de față sunt internați 982 de pacienți în spitalele din Chișinău. Astfel, aproape toate paturile sunt ocupate.

Totodată, Bucearschi a menționat că în spitalele din Chișinău au fost distribuite 7 mii de doze de vaccin antigripal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram