Bancnota de un miliard de dolari, care a fost creată de jurnaliștii TV8, a fost premiată cu aur și cu Grand Prix la Festivalul Industriilor Creative G8. Agenția de publicitate Piko, care a realizat acest proiect, a câștigat Premiul cel Mare al festivalului G8 și Aur la categoria Ilustrații.

Festivalul G8 este un festival din Rusia care își propune să unească oamenii creativi din întreaga lume și să creeze un mediu de învățare și partajare pentru industria creativă din Rusia. În cadrul festivalului, au fost premiate mai multe proiecte din industria internațională de publicitate, design digital și comunicare.

Potrivit organizatorilor, în competiție au intrat 1200 proiecte. Înscrierile au fost apreciate de un juriu profesionist format din directori creativi, artiști în design grafic și cinefili din mai multe țări.

Din ce elemente a fost creată bancnota și cum arată aceasta puteți vedea pe pagina miliardul.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!