/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Un bărbat din Hîncești a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat în abdomen de către soția sa

missing
07 decembrie 2020, ora 17:34

Un bărbat din raionul Hîncești a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat în abdomen de către soția sa. Totul s-a întâmplat pe data de 4 decembrie. Poliția spune că cei doi se aflau în stare de ebrietate.

Poliția a fost alertată de către femeie, care și-a recunoscut vina în timp ce sesiza oamenii legii despre cele întâmplate. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că soții au avut musafiri cu care au servit băuturi alcoolice, iar după plecarea oaspeților, între soți a izbucnit un conflict care a generat într-o bătaie.

Oamenii legii spun că în timpul bătăii, femeia de 38ani a luat un cuțit și i-a aplicat soțului o lovitură în zona abdomenului după care solicitat serviciul 112. Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor medical după care a fost transportat de urgență la Spitalul Raional Hîncești.

La moment de către angajații poliției se efectuează acțiuni în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram