Un bărbat din raionul Hîncești a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat în abdomen de către soția sa. Totul s-a întâmplat pe data de 4 decembrie. Poliția spune că cei doi se aflau în stare de ebrietate.

Poliția a fost alertată de către femeie, care și-a recunoscut vina în timp ce sesiza oamenii legii despre cele întâmplate. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că soții au avut musafiri cu care au servit băuturi alcoolice, iar după plecarea oaspeților, între soți a izbucnit un conflict care a generat într-o bătaie.

Oamenii legii spun că în timpul bătăii, femeia de 38ani a luat un cuțit și i-a aplicat soțului o lovitură în zona abdomenului după care solicitat serviciul 112. Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor medical după care a fost transportat de urgență la Spitalul Raional Hîncești.

La moment de către angajații poliției se efectuează acțiuni în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!