Renato Usatîi, liderul Partidului Politic Partidului Nostru (PN), anunță că în timpul apropiat va organiza proteste. Potrivit lui Usatîi, în cadrul manifestațiile acesta va prezenta propriul scenariu privind declanșarea alegerilor parlamentare anticipate. Declarațiile au fost făcute luni, 7 decembrie, de către Renato Usatîi, în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8.

Renato Usatîi, lider Partidul Nostru:Eu o să organizez în timpul apropiat un protest și acolo o să fie scenariul meu. Eu în campania electorală am declarat că noi avem aceleași scopuri cu Maia Sandu, dar avem metode diferite. Tot ce se întâmplă în Parlament este scenariul lui Igor Dodon. Maia Sandu nu poate să câștige acum un „șuler” cum este Dodon. Eu avea să organizez un protest ca cel de ieri și aveam să dizolv Parlamentul cu articolul doi din Constituție.”

Duminică în Piața Marii Adunări Naționale a avut loc un protest împotriva guvernării la care au participat mai mulți politicieni, printre care și Renato Usatîi. Oamenii au fost chemați la protestul de astăzi din Piața Marii Adunări Naționale după ce în Parlament au fost votate în mare grabă și pe fundalul îmbrâncelilor mai multe proiecte de legi, printre care trecerea SIS-ului în subordinea Legislativului, politica bugetar fiscală, legea bugetului pentru 2021. Inițiativele au fost criticate de mai multe fracțiuni parlamentare și s-a cerut revizuirea inițiativelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!