/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Focuri de armă pentru distracție. Un tânăr a împușcat de opt ori în timp ce se deplasa cu mașina pe o stradă din Capitală

missing
07 decembrie 2020, ora 13:25

A fost reținut după ce a efectuat opt împușcături în sectorul Buiucani al Capitalei. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, fiind suspectat de huliganism. 

Poliția a fost sesizată la data de 28 noiembrie, prin intermediul serviciului unic 112, că pe strada Nicolae Costin, dintr-un automobil au fost efectuate câteva împușcături.

La fața locului, în perimetrul străzilor Nicolae Costin în direcția străzii Liviu Deleanu, polițiștii au găsit și ridicate opt tuburi de cartușe.

„În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală cât și analizării imaginilor de pe camerele de supraveghere, care au surprins momentul, polițiștii au identificat suspectul reținut. Acesta și-a recunoscut vina, spunând că în timp ce se deplasa cu automobilul „Suzuki Vitara” a scos arma pe geam și a efectuat opt împușcături pentru a se distra”, spun polițiștii.

Pistolul de tip semnalizare „EKOL Furat Compact” a fost ridicat și îndreptat la CTC-EJ, pentru efectuarea expertizei.

Pe cazul dat a fot pornită cauză penală, iar tânărul riscă până la șapte ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram