A fost reținut după ce a efectuat opt împușcături în sectorul Buiucani al Capitalei. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, fiind suspectat de huliganism. 

Poliția a fost sesizată la data de 28 noiembrie, prin intermediul serviciului unic 112, că pe strada Nicolae Costin, dintr-un automobil au fost efectuate câteva împușcături.

La fața locului, în perimetrul străzilor Nicolae Costin în direcția străzii Liviu Deleanu, polițiștii au găsit și ridicate opt tuburi de cartușe.

„În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală cât și analizării imaginilor de pe camerele de supraveghere, care au surprins momentul, polițiștii au identificat suspectul reținut. Acesta și-a recunoscut vina, spunând că în timp ce se deplasa cu automobilul „Suzuki Vitara” a scos arma pe geam și a efectuat opt împușcături pentru a se distra”, spun polițiștii.

Pistolul de tip semnalizare „EKOL Furat Compact” a fost ridicat și îndreptat la CTC-EJ, pentru efectuarea expertizei.

Pe cazul dat a fot pornită cauză penală, iar tânărul riscă până la șapte ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!