Deputații Vasile Bolea de la socialiști și Marina Tauber de la Partidul „Șor” spun că trebuie să desfășoare consultări în fracțiuni pentru a decide dacă vor vota pentru o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu, în contextul în care aceasta va fi înaintată de către exponenții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și Platformei DA. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Vasile Bolea, deputat socialist: „Noi ne vom consulta în cadrul fracțiunii și vă vom anunța”.

Marina Tauber, deputată din partea Partidului Șor: „Noi va trebui să examinăm documentul, să vedem dacă există alternative. Vom discuta cu liderul nostru Ilan Șor și cu toată echipa parlamentară, iar după aceasta vă vom spune care este poziția noastră”.

Oazu Nantoi, deputat PAS: „Noi pledăm pentru demisia Guvernului”.

Alexandru Slusari, deputat din partea Platformei DA: „În cazul în care noi vom semna această moțiune, cum credeți, care este opțiunea noastră? Pur și simplu nu sunt voturi destule. Dar trebuie să utilizăm toate metodele pentru că premierul să-și dea demisia”.

Menționăm că deputații PAS și cei din Platforma DA pledează pentru demisia Guvernului Chicu, fiind de părere că aceasta este cea mai scurtă cale spre alegeri anticipate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!