/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Germania: Un şofer riscă închisoare pentru că a depăşit limita de viteză pe un autobahn

missing
08 decembrie 2020, ora 12:20

Cum e posibil aşa ceva, reieşind din faptul că autostrăzile germane sunt cunoscute pentru lipsa unor limite de viteză, lucru de care ne-am convins şi noi de câteva ori? Să fie asta o eroare a poliţiei? Nu! Mai degrabă este o greşeală a şoferului care nu a ţinut cont sau nu a dorit să ţină cont de o restricţie impusă temporar.

În acest sens este important de menţionat că dacă pe autobahn-urile germane se poate circula cu viteza maximă posibilă a automobilului dvs, asta nu înseamnă deloc că nu trebuie respectate indicatoarele rutiere care pot apărea în cale. Citeşte articolul mai departe şi află cât de repede se deplasa, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram