/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Meteorologii avertizează: Ieșirea pe gheață este periculoasă

missing
08 decembrie 2020, ora 10:49

Ieșirea pe gheață este periculoasă. Avertizarea a fost făcută de meteorologi, care precizează că pe râurile mici vor apărea primele formațiuni de gheață, iar izolat pe unele râuri mici cu scurgere scăzută, se va forma podul de gheață.

„Ca urmare a răcirii vremii, în perioada dintre 7-10 noiembrie, pe râurile mici vor apărea primele formațiuni de gheață – la mal și năboi, iar izolat pe unele râuri mici cu scurgere scăzută, se va forma podul de gheață. Gheața este subțire și ieșirea pe ea este periculoasă”, spun reprezentații Serviciului Meteorologic de Stat.

Precizăm că meteorologii au prezis că în Centrul țării vor cădea ninsori slabe, iar în Sudul țării se înregistra precipitații slabe. În Nordul țării va fi astăzi cer noros.

Potrivit informațiilor, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0… -3 grade Celsius. Minimele vor fi cuprinse între -3… -8 grade Celsius.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram