Ieșirea pe gheață este periculoasă. Avertizarea a fost făcută de meteorologi, care precizează că pe râurile mici vor apărea primele formațiuni de gheață, iar izolat pe unele râuri mici cu scurgere scăzută, se va forma podul de gheață.

„Ca urmare a răcirii vremii, în perioada dintre 7-10 noiembrie, pe râurile mici vor apărea primele formațiuni de gheață – la mal și năboi, iar izolat pe unele râuri mici cu scurgere scăzută, se va forma podul de gheață. Gheața este subțire și ieșirea pe ea este periculoasă”, spun reprezentații Serviciului Meteorologic de Stat.

Precizăm că meteorologii au prezis că în Centrul țării vor cădea ninsori slabe, iar în Sudul țării se înregistra precipitații slabe. În Nordul țării va fi astăzi cer noros.

Potrivit informațiilor, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0… -3 grade Celsius. Minimele vor fi cuprinse între -3… -8 grade Celsius.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!