Ministerul de Externe informează că a inițiat o anchetă internă după ce oamenii legii au depistat anabolizante într-un autoturism cu numere diplomatice. De asemenea, instituția reiterează că va coopera cu organele competente în instrumentarea acestui caz.

Într-un comunicat de presă, ministerul spune că despre decizia finală privind anumite consecințe disciplinare, opinia publică va fi anunțată neîntârziat.

Precizăm că la 5 decembrie, oamenii legii au depistat anabolizante într-un autoturism cu numere diplomatice. Mașina vizată se afla într-o misiune de serviciu pe ruta Moscova – Chișinău – Moscova în perioada 2 – 5 decembrie 2020 în baza unei solicitări adresate MAEIE din partea Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, în vederea transmiterii la Chișinău a poștei diplomatice curente.

Substanțele au fost depistate în autoturism pe 5 decembrie 2020, de către Serviciul Vamal și Serviciul de Informații și Securitate, iar potrivit estimărilor, evaluarea lotului se cifrează la peste 8 milioane de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!