/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ministerul de Externe a inițiat o anchetă în dosarul anabolizantelor

missing
08 decembrie 2020, ora 17:27

Ministerul de Externe informează că a inițiat o anchetă internă după ce oamenii legii au depistat anabolizante într-un autoturism cu numere diplomatice. De asemenea, instituția reiterează că va coopera cu organele competente în instrumentarea acestui caz.

Într-un comunicat de presă, ministerul spune că despre decizia finală privind anumite consecințe disciplinare, opinia publică va fi anunțată neîntârziat.

Precizăm că la 5 decembrie, oamenii legii au depistat anabolizante într-un autoturism cu numere diplomatice. Mașina vizată se afla într-o misiune de serviciu pe ruta Moscova – Chișinău – Moscova în perioada 2 – 5 decembrie 2020 în baza unei solicitări adresate MAEIE din partea Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, în vederea transmiterii la Chișinău a poștei diplomatice curente.

Substanțele au fost depistate în autoturism pe 5 decembrie 2020, de către Serviciul Vamal și Serviciul de Informații și Securitate, iar potrivit estimărilor, evaluarea lotului se cifrează la peste 8 milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram