Război în Ucraina, ziua 395: Zelenski explică de ce întârzie contraofensiva. Oligarh din Rusia: "Trăim ca babuinii din Africa"

Ultima oră! Premierul Ion Chicu - testat pozitiv cu virusul COVID-19

08 decembrie 2020, ora 20:42

Premierul Ion Chicu a fost diagnosticat cu noul coronavirus, după ce a făcut testul corespunzător, iar rezultatul s-a dovedit a fi pozitiv. Testul a fost efectuat în contextul apariției unor simptome. Șeful Executivului va continua să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu de la distanță, se arată într-o notă informativă a Guvernului. 

Menționăm că luni, 7 decembrie, premierul Ion Chicu a participat la ședința săptămânală cu președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi și șeful statului în exercițiu Igor Dodon.

Foto: Facebook/ Igor Dodon

Menționăm că 1 709 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate pe 8 decembrie în Republica Moldova. Bilanțul cazurilor în țara noastră a ajuns la 119 204. În total, 2 460 de persoane au fost răpuse de noul coronavirus.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram