Premierul Ion Chicu a fost diagnosticat cu noul coronavirus, după ce a făcut testul corespunzător, iar rezultatul s-a dovedit a fi pozitiv. Testul a fost efectuat în contextul apariției unor simptome. Șeful Executivului va continua să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu de la distanță, se arată într-o notă informativă a Guvernului. 

Menționăm că luni, 7 decembrie, premierul Ion Chicu a participat la ședința săptămânală cu președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi și șeful statului în exercițiu Igor Dodon.

Foto: Facebook/ Igor Dodon

Menționăm că 1 709 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate pe 8 decembrie în Republica Moldova. Bilanțul cazurilor în țara noastră a ajuns la 119 204. În total, 2 460 de persoane au fost răpuse de noul coronavirus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!