/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ultima oră! Premierul Ion Chicu - testat pozitiv cu virusul COVID-19

08 decembrie 2020, ora 20:42

Premierul Ion Chicu a fost diagnosticat cu noul coronavirus, după ce a făcut testul corespunzător, iar rezultatul s-a dovedit a fi pozitiv. Testul a fost efectuat în contextul apariției unor simptome. Șeful Executivului va continua să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu de la distanță, se arată într-o notă informativă a Guvernului. 

Menționăm că luni, 7 decembrie, premierul Ion Chicu a participat la ședința săptămânală cu președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi și șeful statului în exercițiu Igor Dodon.

Foto: Facebook/ Igor Dodon

Menționăm că 1 709 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate pe 8 decembrie în Republica Moldova. Bilanțul cazurilor în țara noastră a ajuns la 119 204. În total, 2 460 de persoane au fost răpuse de noul coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram