/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ A intrat într-un magazin din Capitală, de unde a luat laptop și și-a văzut de drum. Suspectul, reținut de polițiști

missing
08 decembrie 2020, ora 12:42

Un bărbat de 44 de ani a intrat într-un magazin din Capitală, a luat un laptop în valoare de peste 6.000 de lei și  și-a văzut de drum. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în încăpere. Acum, acesta a fost reținut de oamenii legii și riscă până la patru ani de pușcărie pentru furt.

Incidentul a avut loc pe 16 noiembrie, într-un magazin de pe strada Albișoara. Poliția a fost alertată de către administratorul centrului comercial care le-au comunicat oamenilor legii că din magazin a fost furat un laptop de model ,,ASUS”, prejudiciul cauzat fiind estimat la 6. 540 lei.

În cadrul acțiunilor de investigații și urmărire penală întreprinse de către angajații poliției s-a stabilit că individul prin acces liber a intrat în magazin și profitând de faptul că nu este văzut a sustras laptopul.

Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Ulterior, suspectul a fost reținut, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, declarând că laptopul pe care l-a furat din magazin, iar banii i-a cheltuit.

Acesta este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform Legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67. 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram