/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Summitul de pace ar putea fi sabotat

/DOC/ Membrii organizației teritoriale din Drochia pleacă din PDM. Reacția lui Filip

missing
09 decembrie 2020, ora 20:00

Membrii organizației teritoriale din Drochia  anunță, miercuri, 9 decembrie, că părăsesc Partidul Democrat din Moldova (PDM). Liderul formațiunii a venit cu o reacție în acest sens. Politicianul scrie că acestea „sunt metode clasice banditești, șantaj și intimidare: alianța Dodon-Șor, alături de Nichiforciuc-Andronachi-Vâlcu, în acțiune.”

„Nimic nou sub soare. Metode clasice banditești, șantaj și intimidare: alianța Dodon-Șor, alături de Nichiforciuc-Andronachi-Vâlcu, în acțiune. Pe cei care au funcții – îi amenință că vor fi dați afară, pe primari îi sperie că nu vor mai primi finanțare, etc. PDM a spus clar: vrem ALTFEL DE POLITICĂ. Pentru noi, altfeldepolitica înseamnă fără hoți, fără criminali. Anticipăm și alte acțiuni din aceeași serie. Dacă unii se simt mai confortabil alături de Șor, Nichiforciuc, Andronachi sau Dodon, răspunsul e simplu: ”drum bun și cărare bătută!”,  a scris Pavel Filip pe Facebook.

Potrivit notei emise, decizia a fost susținută de către conducerea organizației.

Anterior, primari, consilieri raionali și activiști ai PDM din mai multe raioane ale țării au anunțat că părăsesc formațiunea democrată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram