Membrii organizației teritoriale din Drochia  anunță, miercuri, 9 decembrie, că părăsesc Partidul Democrat din Moldova (PDM). Liderul formațiunii a venit cu o reacție în acest sens. Politicianul scrie că acestea „sunt metode clasice banditești, șantaj și intimidare: alianța Dodon-Șor, alături de Nichiforciuc-Andronachi-Vâlcu, în acțiune.”

„Nimic nou sub soare. Metode clasice banditești, șantaj și intimidare: alianța Dodon-Șor, alături de Nichiforciuc-Andronachi-Vâlcu, în acțiune. Pe cei care au funcții – îi amenință că vor fi dați afară, pe primari îi sperie că nu vor mai primi finanțare, etc. PDM a spus clar: vrem ALTFEL DE POLITICĂ. Pentru noi, altfeldepolitica înseamnă fără hoți, fără criminali. Anticipăm și alte acțiuni din aceeași serie. Dacă unii se simt mai confortabil alături de Șor, Nichiforciuc, Andronachi sau Dodon, răspunsul e simplu: ”drum bun și cărare bătută!”,  a scris Pavel Filip pe Facebook.

Potrivit notei emise, decizia a fost susținută de către conducerea organizației.

Anterior, primari, consilieri raionali și activiști ai PDM din mai multe raioane ale țării au anunțat că părăsesc formațiunea democrată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!