Din nou se oferă milioane pentru unele locuri din Capitală, unde se vor putea amplasa gherete. La licitaţie au fost scoase alte 15 loturi, care sunt amplasate în parcurile şi scuarurile din Capitală.

Este vorba despre: Parcul din strada Melestiu; Parcul ,,Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica; Scuarul din str. Petru Zadnipru; Aleea din bd. Mircea cel Bătrân, sectorul Ciocana; Parcul „Mezon” sectorul Rîșcani.

Pentru unele locuri agenții economici au oferit peste două milioane de lei.

Și la prima licitația din 2 decembrie curent, agenții economici au oferit sume exorbitate pentru un loc unde poate fi făcut comerțul ambulant în Capitală. Atunci, s-au încasat în jur de 20 de milioane de lei pentru pentru 11 loturi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!