Meciul dintre Paris Saint-Germain şi Istanbul Başakşehir a fost întrerupt în min. 16, la scorul de 0-0, din cauza unor cuvinte rasiste ale celui de-al patrulea oficial, românul Sebastian Colţescu, relatează AFP.

Staff-ul campioanei Turciei şi jucătorii acesteia, urmaţi de cei ai echipei PSG au luat decizia de a părăsi terenul după eliminarea antrenorului secund al formaţiei din Istanbul, fostul atacant camerunez Pierre Achille Webo, acuzând afirmaţii rasiste din partea arbitrului de rezervă.

Arbitrul de centru al meciului dintre Paris Saint-Germain şi Istanbul Başakşehir a fost Ovidiu Haţegan.

Arbitri asistenţi pentru meci au fost Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar al patrulea oficial a fost nominalizat Sebastian Colţescu. Arbitru video – italianul Marco Di Bello, iar conaţionalul său Maurizio Mariani – arbitru asistent video.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!