/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Reportaj Special: Am făcut cunoștință cu noua Dacia Spring! Primul model electric al mărcii! Cât ar putea costa?

missing
09 decembrie 2020, ora 09:41

La începutul acestui an Dacia ne-a surprins pe toți cu anunțul său de a lansa primul model electric de serie al mărcii. Nu de alta, dar de fiecare dată când Dacia a decis să lanseze vreun model, acesta într-un final devenea un adevărat bestseller. Cred că nu mai trebuie să intru în detaliile legate de Logan și Duster.

Aici însă vorbim despre primul model electric Dacia și unul care își dorește să fie și cel mai ieftin din Europa! Prin urmare vă invit să vedeți reportajul nostru pe care l-am filmat în cadrul unui eveniment ce a fost organizat de Dacia la centrul său de design de la București.

Vizionare plăcută și nu ezitați să vedeți și galeria foto de pe AutoBlog.MD, asistată de comentarii!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram