/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Horoscop 10 decembrie. Scorpionii sunt mai calmi și mai dispuși să asculte ce au de spus ceilalți

missing
10 decembrie 2020, ora 08:10

Horoscop Berbec – 10 decembrie 2020: S-ar putea să-ți fie pe plac unele dintre situațiile în care te vei trezi astăzi, inclusiv cele complicate. Chiar dacă îți vor provoca dureri de cap, posibil intense, măcar vei reuși să clarifici unele probleme.

Horoscop Taur – 10 decembrie 2020: Ai șansa de a ajunge la o soluție ingenioasă într-o problemă în care ți-ai cam prins urechile. E de ajuns să fii deschis la idei noi, să asculți ce au de spus apropiații și vei înțelege ce aveai de înțeles.

Horoscop Gemeni – 10 decembrie 2020: Este necesar să ții cont nu numai de părerile celor dragi, dar și de gusturile și preferințele lor, ca să poți păstra legătura frumoasă care vă ține aproape unii de alții.

Horoscop Rac – 10 decembrie 2020: Ai ceva de învățat din ultimele evenimente asociate cu traseul profesional, dar se pare că refuzi și cei din familie vor avea grijă, cu mănuși sau fără, să-ți spună aceste lucruri.

Horoscop Leu – 10 decembrie 2020: Poți dobândi o experiență de mare preț, doar fiind atent la ceea ce se petrece în viața unor apropiați. Poți învăța din greșelile lor, ceea ce ar fi un semn de mare înțelepciune și un câștig, pentru tine.

Horoscop Fecioară – 10 decembrie 2020: Chiar dacă vei fi tentat să ridici tonul sau să alegi exprimările mai dure, ar fi bine să nu dai curs acestor tentații, măcar de dragul liniștii de care ai și tu nevoie.

Horoscop Balanță – 10 decembrie 2020: Este o zi amestecată, cu bune și cu rele, posibil chiar de la aceeași persoană sau în aceeași situație. Tocmai de aceea, ar fi bine să ai răbdare și să respecți cursul evenimentelor.

Horoscop Scorpion – 10 decembrie 2020: În primele ore ale zilei, vei fi mai calm și mai dispus să asculți ce au de spus ceilalți, dar spre seară, calmul și bunăvoința se vor evapora, chiar când era mai mare nevoie de ele.

Horoscop Săgetător – 10 decembrie 2020: Ești mai energic și mai dornic de acțiune, ceea ce poate însemna și că te grăbești să ajungi la anumite rezultate. Dacă nu sari anumite etape, vei obține și rezultatele dorite.

Horoscop Capricorn – 10 decembrie 2020: E mai importantă pacea din familie decât să obții o anumită funcție sau să păstrezi o relație bună cu o persoană importantă. Dar alegerea îți aparține.

Horoscop Vărsător – 10 decembrie 2020: A venit momentul să îți clarifici, tu pentru tine, ce contează mai mult, să păstrezi o relație falsă cu cei apropiați, aparent bună sau să fii sincer cu ei, până la capăt.

Horoscop Pești – 10 decembrie 2020: Te atrag mai mult decât de obicei grijile legate de bani și alte resurse, de care te consideri lipsit, așa, mai mult în teorie. Trebuie doar să stabilești dacă aceste griji te ajută sau doar îți fac rău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram