În timp ce Curtea Constituțională s-a întrunit în ședință pentru a examina validarea alegerilor prezidențiale desfășurate la 15 noiembrie, președinta aleasă Maia Sandu a venit cu un mesaj pe o rețea socială în care le mulțumește deja foștilor colegi din PAS, anunțând totodată că a renunțat la funcția de președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate și la calitatea de membru de partid.

„Acum 5 ani, pe 23 decembrie 2015, împreună cu câțiva oameni buni, anunțam intenția de a crea un partid politic. Șase luni mai târziu, cu sprijinul a mii de oameni buni, am reușit să înregistrăm Partidul Acțiune și Solidaritate. În acești 5 ani, am construit o echipă mare și puternică. Conform cerințelor legale, ieri am renunțat la funcția de președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate și la calitatea de membru de partid. Dragi oameni din PAS, vă mulțumesc! Vă mulțumesc că m-ați învățat o lecție importantă – politica este așa cum o fac oamenii”, a scris Sandu.

În mesajul său, Maia Sandu le urează celor din PAS să facă politică cu demnitate și menționează că în partidul pe care l-a format a întâlnit cei mai frumoși oameni din viața sa.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!