/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Mesajul Maiei Sandu înaintea validării alegerilor prezidențiale: „Mulțumesc că m-ați învățat o lecție importantă...”

10 decembrie 2020, ora 10:37

În timp ce Curtea Constituțională s-a întrunit în ședință pentru a examina validarea alegerilor prezidențiale desfășurate la 15 noiembrie, președinta aleasă Maia Sandu a venit cu un mesaj pe o rețea socială în care le mulțumește deja foștilor colegi din PAS, anunțând totodată că a renunțat la funcția de președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate și la calitatea de membru de partid.

„Acum 5 ani, pe 23 decembrie 2015, împreună cu câțiva oameni buni, anunțam intenția de a crea un partid politic. Șase luni mai târziu, cu sprijinul a mii de oameni buni, am reușit să înregistrăm Partidul Acțiune și Solidaritate. În acești 5 ani, am construit o echipă mare și puternică. Conform cerințelor legale, ieri am renunțat la funcția de președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate și la calitatea de membru de partid. Dragi oameni din PAS, vă mulțumesc! Vă mulțumesc că m-ați învățat o lecție importantă – politica este așa cum o fac oamenii”, a scris Sandu.

În mesajul său, Maia Sandu le urează celor din PAS să facă politică cu demnitate și menționează că în partidul pe care l-a format a întâlnit cei mai frumoși oameni din viața sa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram