Un tânăr de 25 de ani originar dintr-o localitate din Hâncești a ajuns după gratii după ce a jefuit o femeie în plină stradă. Acesta a fost plasat în arest pentru 25 de zile, în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție din Chișinău.

„În seara de 24 noiembrie, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Centru, a fost sesizat de către o femeie care a declarat că a fost jefuită pe strada Crinilor. Grupa operativă de comun cu grupa specializată imediat s-a deplasat la fața locului. Femeia de 39 de ani, a comunicat că în timp ce se deplasa la domiciliu a fost agresată de către un individ și aplicând violența în mod deschis i-a sustras geanta de dame în care se afla telefonul mobil, portmoneul în care se aflau bani și două carduri bancare, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Astfel, prim acțiunile lui cauzându-i doamnei un prejudiciu material în sumă de 9 499 de lei”, se arată într-un comunicat.

Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă

După mai multe verificări, individul suspectat de furt a fost identificat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut vina.

Conform legislației, pentru infracțiunea comisă tânărul riscă închisoare pe un termen de până la șapte ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!