/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Doar pentru dezvoltarea lui Mercedes-AMG One s-a construit un simulator de ultimă oră cu un ecran de nouă metri

missing
11 decembrie 2020, ora 15:28

Mercedes-AMG a arătat cum efectuează testele virtuale ale noului hipercar One, prototipul căruia a fost arătat lumii în anul 2017. Comportamentul maşinii cu motor folosit în Formula 1, în diferite condiții de drum, este reprodus printr-un simulator special conceput anume pentru acest proiect. Pentru acesta s-a realizat şi o structură monococă cu un cockpit identic automobilului super sport.

Capsula pasagerului este montată pe un așa-numit hexapod – șase suporturi sau braţe care sunt controlate hidraulic şi electronic, care pot muta cabina în șase direcții în mod individual. Citeşte continuarea articolului şi vezi un reportaj video, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram