După ce ieri, 10 decembrie, președintele interimar al OT Edineț Igor Nepeivoda, a fost exclus din Partidul Democrat, astăzi, membrii Organizației Teritoriale Edineţ al PDM au declarat că părăsesc partidul. Despre aceasta membrii au anunțat într-o declarație comună.

„Decizia noastră de astăzi are la bază dezacordul organizației teritoriale Edineț cu politica promovată de actuala conducere PDM. Am ajuns să nu înțelegem și să nu avem argumente pentru cetățeni, chiar și pentru colegii și activiștii raionali PDM. Democrașia internă de partid este doar declarativă”, se arată în declarație.

Amintim că, ieri, 10 decembrie, președintele interimar al OT Edineț, Igor Nepeivoda, a fost exclus din Partidul Democrat pentru acțiuni împotriva partidului și a echipei, potrivit conducerii formațiunii politice.

Decizia a fost luată cu votul unanim al membrilor Biroului Executiv și în urma consultărilor cu echipa locală, se arăta într-un comunicat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!