După ce va pleca oficial de la președinție, pe 24 decembrie, Igor Dodon va pleca imediat la Moscova. Acesta va fi însoțit de un grup de socialiști.

„După inaugurare, seara, cel mai probabil, pe 24 voi pleca la Moscova. Pe 25 deja sunt planificate mai multe întrevederi, nu o să vin acum cu aceste detalii”, a declarat șeful statului.

Totuși acesta a precizat că „vor fi întrevederi foarte importante, mergem cu o grupă de colegi din conducerea partidului, de aceea pe 25 decembrie voi la Moscova”.

Cu referire la 24 decembrie, ziua în care Maia Sandu va fi învestită în funcție, Dodon spune că are anumite angajamente: „Trebuie să particip ca șef de stat, trebuie să o întâlnesc pe doamna Maia Sandu în această clădire”.

La 10 decembrie, Curtea Constituțională a validat rezultatele alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie și a mandatul noului președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!