Pentru a doua oară în istorie, vom avea nu o singură culoare a anului, ci două! Este vorba de gri suprem şi galben luminat, alese de celebrul Institutul Pantone. Experții spun că acest amestec de nuanțe aduce speranța, stabilitate și optimism.

Cele două culori se vor potrivi cel mai bine împreună pentru că se completează și se susțin una pe cealaltă. Amestecul a fost descris ca o uniune practica si solida, dar calda si optimista. „Illuminating” este o culoare asociata fericirii, bucuriei, a razelor de soare și a energiei positive. Pe când gri-ul suprem oferă o siguranța discreta, sentimente de calm, stabilitate si rezistenta.

Institutul de Culoare Pantone este autoritatea internațională pentru comunicare a culorii încă din 1963. Alegerea culorii anului 2021 a fost realizata printr-un proces de selecție minuțios, scrie urban.ro, prin analiza atenta a tendințelor.

De regulă, experții de culoare Pantone călătoresc în toata lumea căutând nuanța corectă, iar drumul lor trece prin industria filmului, a divertismentului, a călătoriilor, a modei, inspirându-se și din noile moduri de a trai si noile condiții socio-economice din diferite zone ale Pământului. Factorii care au influențat alegerea celor două nuanțe sunt noile tehnologii, materiale și texturi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!