/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Șoferii, vânați din nou: Zeci de conducători auto au fost trași pe dreapta și documentați de poliție

missing
11 decembrie 2020, ora 22:14

Polițiștii continuă să vâneze conducătorii auto, care au acumulat amenzi la camerele de supraveghere a traficului rutier. Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta, în această dimineață. Printre cele mai frecvente abateri se numără depășirea limitei de viteză. Printre cei prinși pe picior greșit a fost și un tânăr, care a urcat la volan fără să aibă dreptul de a conduce.

Tânărul, care conducea un Mercedes cu numere de înmatriculare străine, a fost tras pe dreapta pe Calea Orheiului, la ieșire din oraș. După ce a fost documentat de poliție și amendat, acesta a urcat în mașină ca să aștepte un prieten cu acte în regulă, ca să urce la volan.

În plasa inspectorilor a căzut și acest taximetrist, care avea revizia tehnică expirată.

„Luna aceasta, dumneavoastră ați trecut revizia tehnică ori nu? – O să vă verific în baza de date și, dacă nu o aveți, atunci o să rămâneți fără plăcuțele de înmatriculare, 600 de lei amendă și 3 puncte de penalizare.”

Iar acest șofer a făcut o manevră interzisă chiar în fața inspectorilor. După ce a fost amendat, bărbatul s-a supărat foc pe polițiști. El spune că a procedat așa, pentru a evita ambuteiajul.

Au fost și dintre cei care s-au ales doar cu avertizări.

Astăzi vă atenționăm. Mâine, dacă vă depistăm, primiți amendă, bine? – De la 1 noiembrie, la noi se merge cu faza scurtă, bine? – Da. – Drum bun!”

Conducătorii auto, care nu au avut nicio încălcare, nu au stat mult de vorbă cu inspectorii și și-au văzut de drum.

„Mi-au spus că nu am nicio încălcare și sunt foarte bucuroasă. Nu încalc, respect regula pentru mine și ceilalți participanți la trafic.”

Potrivit Inspectoratului Național Pentru Siguranță Publică, aceste controale au scopul de a responsabiliza conducătorii auto să respecte Regulamentul circulației rutiere și pentru a diminua numărul accidentelor pe traseele din țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram