O tânără de 21 de ani, din Comrat, aflată sub influența drogurilor, este suspectată că și-a ucis mama. Trupul femeii de 40 de ani a fost găsit noaptea trecută de poliţie, zăcând într-o baltă de sânge, în propria locuință, transmite IPN.

Liubovi Enac, ofiţera de presă al Inspectoratului de poliție Comrat, a precizat că a fost pornită o cauză penală și că tânără a fost reținută pentru 72 de ore, fiind bănuită de omor intenţionat. Tânăra nu are antecedentele penale.

Liubovi Enac a menţionat că poliţia interoghează persoanele care pot fi implicate sau care deţin informaţii despre acest caz. Vor fi dispuse mai multe expertize. Dacă se vor descoperi circumstanțe atenuante, vor fi luate în consideraţie la stabilirea pedepsei, în instanţă.

Victima a fost înjunghiată de multiple ori cu un cuțit. Potrivit informațiilor preliminare, tânăra s-ar fi certat cu mama din cauza că aceasta ar fi încercat să o interneze la un Dispensar Narcologic.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!